SUSHI DE LUXE

SUSHI DE LUXE Heerlijke sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1582 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi De Luxe. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 19:48 Alles was goed verzorgd en precies op tijd. Top!!!
1 jul 2022 om 21:16 Weer heerlijk gegeten en de bezorging was ruim binnen de tijd. En een vrolijke bezorger dus wat wil je nog meer
30 jun 2022 om 21:52 Zoals iedere keer weer, genoten van de Sushi !
18 jun 2022 om 20:24 Heerlijk sushi het was, alleen miss de stookjes
13 jun 2022 om 12:25 Ik vond de sushi er dit keer niet zo goed uit zien. Alsof het in een haast gemaakt moest worden. Er is geen aandacht aan de sushi gegeven en de avocado zag er bruin uit. Ik hoop dat dit niet meer gebeurt, want ik heb eigenlijk nooit klachten.
6 jun 2022 om 11:53 Ondanks dat het eten ruim 45min later werd bezorgd (zonder dit even te communiceren), was de sushi het wachten waard! Verse lekkere sushi!
30 mei 2022 om 8:39 Wij vonden dit geen lekkere sushi. Het viel al uit elkaar bij het oppakken. De smaak viel zo tegen dat een groot deel in de prullenbak is belandt. Zonde van het geld.
25 mei 2022 om 20:41 Veel te laat bezorgd en het eten was niet lekker heb de helft weggegooid. Wel aardige medewerker die de telefoon opnam.
22 mei 2022 om 20:51 Was weer heerlijk, vers en keurig op tijd bezorgd!
20 mei 2022 om 20:03 Het eten was lekker, maar de soya saus was zo vies, dat we de kikoman uit eigen kast gepakt hebben, vandaar maar 3 sterren. Soya is vrij essentieel bij sushi en sashimi
14 mei 2022 om 21:04 Het was heerlijk en had zelf er voor gekozen om het na 60 minuten te laten bezorgen Het was er ook precies Top
14 mei 2022 om 20:07 Bezorging keurig op tijd, eten heerlijk. Hebben genoten.