SUSHI DE LUXE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1812 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi De Luxe. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 21:11 Ik wacht al min 100 minuten op mijn bestelling en sta al 7 minuten als eerste aan de lijn via de telefoon. Niemand neemt op. Ik wil etennnnn.
25 feb 2024 om 19:01 De bestelling liet even op zich wachten, maar het was het wachten meer dan waard. Heerlijke verse sushi
24 feb 2024 om 21:25 2 uur en 10 minuten na bestellen werd het eten bezorgd. 2x gebeld waar het bleef, geen 1x excuses dat het zolang duurde. Eten viel ook tegen.
21 feb 2024 om 23:33 Al geruime tijd bestel ik hier, en eerlijk is eerlijk, de kwaliteit is super! Het Tokyo menu was heerlijk divers en vers en de rijst had die perfecte zoete smaak. Een absolute aanrader
21 feb 2024 om 22:53 Een uur te laat. Poke bowl simpel en veel te zoet. Zouden ivm vertraging er iets extra’s bijdoen, maar niet gebeurd.
20 feb 2024 om 19:18 Beste sushi in Flevoland! Jarenlang klant, en het is de enige plek waar ik Japanse kwaliteit proef. Echte Japanse chefs in dienst wat zeldzaam is. Altijd waardering en problemen worden snel opgelost.
19 feb 2024 om 19:54 Eten niet vers en te vet. Edame droog. Bezorging te laat. Zat wel een goedmakertje bij, maar liever lekker eten en op tijd in huis. Ik ga terug naar Sushipoint. Veel beter!
18 feb 2024 om 20:25 Snelle bezorging maar droge sushi, deze lagen er al een tijdje denk ik. Jammer
18 feb 2024 om 17:59 Lang moeten wachten Sushi was lekker. Jammer dat niet alle bestelde eten geleverd was. Gebeld met het restaurant en ze zouden het op nalevering zetten maar niks kwam ervan. Ik wil mijn geld terug ! ! !
17 feb 2024 om 20:56 Wij hebben echt genoten, mijn kind van 10 had kids box en genoot van alles wat erin zat mijn eigen box was ook super lekker
8 feb 2024 om 10:21 Aardige bezorger! En een lekkere maaltijd!
4 feb 2024 om 21:57 Keurig op tijd bezorgd. Héérlijke sushi’s.