SUSHI DE LUXE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1831 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi De Luxe. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 22:06 Op tijd en lekker
18 mei 2024 om 21:52 Het blijft de lekkerste en betaalbaarste sushi van almere!! De acties zijn altijd top hier! Wij smullen… dat is het wachten toch wel waard?
17 mei 2024 om 13:13 Super snel geleverd. Super lekker
12 mei 2024 om 20:39 Ik vind het jammer dat mijn bestelling na ruim twee uur bezorgd is. Als vaste klant van Sushi de luxe heb ik besloten afscheid te nemen van dit bedrijf.
7 mei 2024 om 21:53 Onze bestelling duurde al langer dan 1,5 uur. Wij hebben in totaal 2 uur en 8 minuten moeten wachten op ons eten. Eten was wel okee, sushi viel wel snel uit elkaar waardoor ik de ingrediënten los van de rijst en zeewier zat te eten steeds...
23 apr 2024 om 12:56 Kwaliteit van de Sushi, de salade en rijst met kip, was zeer slecht. De nori van de Sushi was koud en taai, alsof de Sushi al lang geleden was gemaakt. De kip met rijst veel te zoet, verhouden zijn niet goed. De salade zat geen enige smaak in.
14 apr 2024 om 9:07 Was weer heerlijk!
9 apr 2024 om 22:55 Vaker bij jullie besteld en voor de zoveelste keer was jullie levering ruimschoots later dan jullie aangeven. Teleurstellend
5 apr 2024 om 21:24 Eten prima, laat bezorgd
4 apr 2024 om 10:16 Lekkere
2 apr 2024 om 11:13 Zoals altijd heerlijk!
31 mrt 2024 om 23:09 Top sushi & kwam op de afgesproken tijd!