SUSHI DE LUXE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1627 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi De Luxe. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 21:20 Delicious! Fresh and very hygienic packing. Will order again!
6 dec 2022 om 21:05 We hebben genoten van de sushi, echt heerlijk. Vriendelijke bezorgers ook. Zeer aan te raden
3 dec 2022 om 10:04 Super kwaliteit eten maar levering van eten duurde echt lang. 55 minuten moeten wachten na afgesproken tijd
2 dec 2022 om 20:13 Uur moeten wachten, op telefoontjes reageerden ze niet. Eerder meegemaakt met ander restaurant en die avond geen eten gekregen. Dus voor zekerh ander eten opgeh kwamen ze na een uur toch bezorgen. 50 euro aan sushi kon koelkast in. Shitty service!
27 nov 2022 om 23:59 Ik moest een uur langer wachten op mijn eten dan afgesproken eten was droog en warm ik bestel nooit meer bij jullie
17 nov 2022 om 23:42 Bijna 1 uur na de gevraagde tijd pas geleverd …. Na 30 min gebeld zou nog 20 min duren… rijst in pokebowl nog warm… vergeten?
10 nov 2022 om 22:41 Oprecht voor de eerste keer zulke LEKKERE sushi gegeten!! Dit hadden wij eerder moeten weten. We willen niet meer anders en weten nu waar wij de sushi voor onze trouwerij gaan bestellen!
6 nov 2022 om 23:18 Bezorgtijd was aangegeven op 60 min, maar het eten was er al na 45. Niks op aan te merken, alles was weer lekker!
31 okt 2022 om 8:30 Pas na ruim 2.5uur bezorgd..! Sushi was lekker maar ons bezoek was ondertussen al vertrokken ..
30 okt 2022 om 20:30 Bezorging duurde 3 uur :-/. We probeerde ze te bellen maar er werd niet meer opgenomen. Als het goed is krijgen we wel ons geld terug dus dat is fijn en de sushi was ook heerlijk zoals we gewend zijn van Sushi DeLuxe, maar echt veels te langzaam..
30 okt 2022 om 20:11 Meer dan 2,5 uur gewacht op mijn bestelling. Proberen te bellen, maar waren niet te bereiken,
30 okt 2022 om 20:07 Inmiddels 2 uur aan het wachten op ons eten en meer dan 35 min in de wacht via de telefoon.